KTUNNELE.COM PROTOKOLLERİ KTUNNEL'İ BEDAVA YAPTI!

BEDAVA İNTERNETİ KİM İSTEMEZ Kİ? HERYERE İNTERNET VE PROTOKOLLERİNE BEDAVADAN ERİŞMEK, KTUNNEL GİBİ SİTELERE ÜCRETSİZ ERİŞMEK VE DAHA FAZLASI!

Ktunnele.com kendi internet protokolleri üzerinden kaliteli, güvenli, gizli bir gezinti imkanı tanır. Yasaklanan bütün sitelere tek bir site üzerinden giriş yapabilmenizi saglar. Çalışmalarını Türk internetinin kalitesini arttırmak amacı ile yürüten Ktunnele.com, siz kullanıcıların degerli bilgilerini gözetir ve korur!



KTUNNELE.COM
İnternet protokol ve informasyon sistemleri dahilinde, güvenliginizi en üst düzeye çıkarmak amacı ile girişilen bir projedir. İşlem süreci şu şekilde işlemektedir: Bu site üzerinden bir internet sayfasını ziyaret ettiginiz taktirde, karşı site hiçbir şekilde bilgilerinizi ele geçiremez, deşifre edemez, güvenliginizi suistimal edemez! Cookie gibi bilgilerin kolayca çalınabildigi gelişen internet dünyasında KTUNNELE.COM gibi bir servis saglayacınızın olması, her yerden güvenli internet erişimine destek vermesi, Türkiye interneti'nin refahı için uygundur.

Yasaklı Sitelere Giriş: Ktunnele.com tamamen ücretsiz bir servistir. Siz siteye gezerken arkanıza yaslanırsınız, kendinizi sitemizin güvenli ip'lerine teslim edersiniz. Daha fazlası için: http://www.ktunnele.com